Uforglemmelig fødselsdagsfest med tapas catering i København

september 3, 2020 0 Af Redaktøren

Så blev det min tur til at fylde de 30 år og det skulle selvfølgelig fejres. Det var planen at jeg skulle holde en kæmpe fest for familie og venner, men på grund af disse Corona tider valgte jeg at gøre det lidt mindre og kun at invitere mine nærmeste.

Derfor blev jeg og kæresten enige om at holde en intim lille fest i haven. Vi tænkte at det kunne være hyggeligt at skabe en spansk stemning, da vi elsker nemlig at rejse til Spanien. I år kom vi jo ikke ud at rejse, så vi måtte bringe Spanien til os i stedet. Derfor besluttede vi at gå videre med spansk tapas catering. Casalola leverede de lækreste små retter som gæsterne var helt vilde med. Så hvis du overvejer tapas ud af huset i København så kan de helt klart anbefales.

Udover tapas catering valgt vi at lave resten selv. Min kæreste bagte den fineste fødselsdagskage til mig og stod for al pynten. Hun havde også forberedt en masse underholdning til vores gæster, såsom quiz om fødselsdagsbarnet (mig). Alle hyggede sig og jeg havde en fantastisk dag med alle de mennesker jeg holder mest af. Alt i alt så kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre fødselsdagsfest.

Nu er det snart min kærestes fødselsdag, så det ser jeg frem til at planlægge så jeg også kan forkæle hende og give hende en lige så uforglemmelig dag. Jeg ved dog at hun helst vil fejre sin fødselsdag kun os, så jeg må lige se hvad jeg kan finde på af overraskelser til hende. En lækker middag og et spa ophold kunne i hvert fald være en mulighed, men nu skal jeg heller ikke afsløre for meget her. Jeg skal i hvert fald starte med at finde en babysitter til vores lille datter.