Spontan juletur til Prag med kæresten – Bonuslån

Spontan juletur til Prag med kæresten – Bonuslån

september 19, 2019 0 Af Redaktøren

Sidste jul var en travl tid for mig og min kæreste. Nye jobs, istandsættelse af hus og en lille datter. Da vi nærmede os juleaften, var jeg ved at få nok af alle de opgaver, der hobede sig op. Vi havde brug for at komme væk i et par dage bare mig og min kæreste – en lille get away, hvor vi havde tid til at slappe af, nyde hinandens selskab og få nye inputs.

Ved juletid var pengene lidt små – delvist på grund af julegaver, men i lige så høj grad grundet ombygningen i vores hus. Jeg fandt frem til Bonuslån på nettet og herfra gik det stærkt! Inden for kun én time havde jeg penge på mit kort samt booket flybilletter og hotel til en juletur til Prag.

Smukke snelandskaber og julelys i Prag

Fredag – blot tre dage før jul – steg vi om bord på flyet til Prag. Da vi landede i den Tjekkiske hovedstad blev vi mødt af det smukkeste vinterlandskab. Sneklædte hustage, små smalle gader og julelys overalt. Det her var lige det, vi havde brug for! Vi brugte weekenden på at gå på opdagelse i den gamle by, spise på fantastiske restauranter og varme os i hotellets luksuriøse spaafdeling.

Søndag gik turen tilbage til København. To dage i Prag havde gjort os godt – nu var vi fyldt op med ny energi og klar til både juledage og husprojekt. Mere skulle der ikke til!

Spontaniteten længe leve!

Engang imellem har man bare brug for at komme lidt væk fra det hele – spontanitet er godt i en travl og til tider ensformig hverdag. Med Bonuslån kunne jeg gøre vores drøm om en juletur til Prag til virkelighed. Pengene gik ind på kontor få minutter efter, jeg havde ansøgt, og jeg fik et udførligt dokument, hvor renter og afbetalinger var overskueligt listet op. Jeg kan kun anbefale Bonuslån – her kan du låne penge med fuld gennemsigtighed.