SMP behandling – Hvad er det, egentlig?

SMP behandling – Hvad er det, egentlig?

februar 11, 2020 0 Af Redaktøren

Jeg havde heller aldrig hørt om SMP behandling, før jeg mødtes med en af mine gode kammerater, som sagde, han havde noget, han gerne ville vise mig. Vi mødtes på en café, hvor planen var, vi skulle catche lidt op. Vi havde ikke set hinanden i et par måneder. Til min store overraskelse havde han pludselig fået hår på hovedet. Sidste gang jeg så ham, var han pilskaldet – fuldstændig – som en billard bal. ”Hvad fanden”, sagde jeg. ”SMP behandling”, svarede han bare smilende. Jeg skal nok forklare nærmere om denne her SMP behandling, som han fik lavet hos firmaet Aesthetic, som du kan læse mere om her.

Få håret tilbage med SMP behandling
Jeg skal forsøge at genfortælle, hvad min kammerat sagde om SMP behandling, så godt jeg kan. SMP behandling står for Scalp Micro Pigmentation behandling, som er en avanceret form for pigmentering af hovedbunden. På dansk betyder det faktisk bare, at han er blevet tatoveret i skallen. Det imponerende ved denne her behandling er dig, hvor realistiske det så ud. Jeg troede vitterligt, han pludselig havde fået hår på hovedet. Selvfølgelig kan man ikke få tatoveret langt hår. Han havde det her badboy-udtryk, hvor hårene er begyndt at vokse ud som efter en kronragning. Hele lige og tætte tindinger. Der var ikke et øje tørt.

Det virkede til, han havde fået et selvtillidsboost
Det slog mig, da jeg talte med ham, hvor forandret jeg syntes han virkede. Som om han havde fået et selvtillids-boost med denne her SMP behandling, han virkede til at have et fornyet glimt i øjet. Fyldt med tiltro til sig selv og fortællelyst. Nu har jeg ikke selv noget behov for et sådan indgreb. Jeg har en ordentlig løvemanke, men hvis jeg en dag falder oven nogen, der er kede af deres skaldethed, så vil jeg da anbefale dem en SMP behandling.