Redningsmanden Kevin Murphy!

Redningsmanden Kevin Murphy!

februar 2, 2018 0 Af Waimea

 

Endelig har jeg fået min Kevin Murphy pakke hjem! På Hair247.dk kan man sammensætte sin helt egen Kevin Murphy pakke og samtidig få 30% rabat hvis man køber mere end 3 produkter. Jeg valgte at købe produkterne Hydrate Me Wash, Night Rider, Fresh Hair og Kevin Murphy Anti Gravity. Jeg må ærligt indrømme, at Kevin Murphy helt klart er mit yndlingshårprodukt, når det kommer til kvalitets hårprodukter. Jeg har selv grumset, vanskeligt og tykt hår, hvilket har gjort det svært for mig at finde nogle gode produkter på markedet som jeg følte kunne hjælpe mig med at sætte mit hår præcis som jeg vil have det.

Af alle de forskellige mærker jeg har brugt, vender jeg altid tilbage til Kevin Murphy. Det gør simpelthen underværker for mit hår. Jeg er så glad for at Hair247 tilbyder den pakkeløsning, så jeg kan få kvalitets hårprodukter til en rigtig god pris. Jeg har kun rosende ord til Hair247. Mine Kevin Murphy produkter kom allerede 2 dage efter at jeg havde bestilt dem og jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg er typen der virkelig går meget op i sit hår, og derfor er det essentielt at jeg har styr på mit hårproduktslager.

Jeg kan næsten ikke beskrive min begejstring for Kevin Murphys produkter, da det lige præcis har givet mig de resultater jeg har ledt efter når jeg skulle style mit hår helt perfekt. En stor tak til Hair247 for en fantastisk service og vanvittig gode produkter, som jeg klart kan anbefale til andre som sidder i den samme situation som mig og har problematikker med at finde det perfekte produkt når man skal have stylet sit hår helt perfekt. Kevin Murphy er helt klart min redningsmand når det kommer til hårstyling. Så kig forbi hair247.dk’s side og se om der ikke er noget for dig.