Prøv Secret shopping, hvis du vil højne niveauet i din forretning

Prøv Secret shopping, hvis du vil højne niveauet i din forretning

september 20, 2022 0 Af Hans Petersen

Hej alle sammen. I dag herinde skal vi tale om secret shopping. Ved du hvad det er? Dejligt, at I vil komme forbi herinde på denne tirsdag. Jeg vil give jer lidt tip og råd til, hvad dette er og hvordan I kan udnytte dets fordele. Så læs med herinde i dag og lær meget mere om dette. 

Prøv Secret shopping. Det kan mere end man tror

Jeg er glad for, at du er her i dag. Elsker du at shoppe? Så er du kommet til det rette sted herinde i dag. Det skal nemlig handle om secret shopping, som er noget, som jeg her ret glad for at være en del af. Jeg kan både hjælpe dig som privatperson og erhverv i dag. Er dette her med secret shopping noget for dig? Jeg er faktisk medlem i en klub som har dette såret shopping på programmet. Man skal bare shoppe og søge til sig af servicen. Hvordan foregår det hele? Hvad er godt? Hvad er knapt så godt? Det er det, som jeg vil fortælle om herinde i dag. secret shopping er godt for en hel del ting. Fordelen ved denne slags shoppingundersøgelse er, at mystery shopperen/kunden er instrueret i, hvad personen skal kigge efter i butikken. Læs mere nedenfor hvor vi skal tale mere om dette. 

Jeg er glad for, at kunne fortælle om dette

Dette er noget for mange derude. Derfor fortæller jeg jer også om det herinde. Hvis dette lyder som noget for dig, så tag endelig fat i det firma, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Medlemmerne er trænet i at lave disse slags køb, når det kommer til secret shopping. Og derfor får man nogle meget klarer resultater og svar efter besøget, fordi de har haft fokus på noget helt specielt. Det er rigtig godt, at I læser med. Hvis du er interesseret i at blive medlem af sådan en klub her, så kan jeg fortælle, at disse klubber giver dig adgang til en række Secret Shopping-opgaver i det område, som du er tilknyttet. Det er små jobs, som du udfører. Du melder dig simpelthen bare på opgaverne og får lidt penge for det. Og det er sjovt! Husk dog, at du SKAL være over 18 for at gøre dette med secret shopping. Er det noget for dig? 

Læs også meget mere på bloggen om andre emner lige her.