Nethandlen er i fremgang

november 3, 2020 0 Af Redaktøren

Corona virussen har virkelig været hård ved erhvervslivet og de fleste erhverv har lidt tab, men der er dog også enkelte brancher, der har nydt godt af restriktionerne i forbindelse med Covid 19 og ligefrem har vækstet. En af disse brancher er online handlen. Personligt er jeg også selv hoppet med på bølgen og køber f. eks alt mit dyrefoder online. Jeg ved ikke om jeg decideret er nervøs for at blive smittet, når jeg er ude og købe ind, men hvorfor tage chancen. Jeg skal overvejende arbejde hjemmefra, så det virker ærlig talt lidt underligt at sidde hjemme det meste af dagen for så at gå ud og købe ind, så som sagt foretager jeg efterhånden de fleste indkøb online herunder. Jeg køber også dyrefoder online og jeg må indrømme, at der er forbundet visse fordele med det.

Meget lettere end at gå i den fysiske butik

Vi har både hund og kat derhjemme og det er altså nogle kilo jeg skal slæbe. Først ned i indkøbsvognen, så op på båndet og ned i indkøbsvognen og så op igen fra indkøbsvognen og ind i bilen og så ud af bilen og ind i huset. Sådan en sæk vejer rask væk 13,5 kg. Ja, så behøver jeg da ikke at gå i træningscenteret den dag.

Dansk produceret dyrefoder online

Der hvor jeg handler dyrefoder online kan man få nogle ret lækre produkter, der er baseret på masser af frisk laks og så er det endda dansk produceret og det gør jo ikke noget. Man kan få masser af amerikansk produceret dyrefoder, men hvis vi skal til at tænke grønt og handle lokalt, så foretrækker jeg virkelig at handle mit dyrefoder online i den lækre butik, som jeg har fundet frem til. Udover den traditionelle fuldkost til hund og kat sælger de også nærende olier og velsmagende godbidder. Handel dyrefoder online – det kan varmt anbefales