Manicure på Frederiksberg til kvinden der ikke mangler noget

Manicure på Frederiksberg til kvinden der ikke mangler noget

februar 11, 2020 0 Af Redaktøren

Min kone og jeg havde bryllupsdag i sidste uge, og jeg ville gerne markere dagen. Ikke noget specielt, bare en stille og rolig uhøjtidelig ting som kunne minde hendes om, at jeg elsker hende. Min kone er meget taknemmelig i tilværelse, og hun siger ofte, hun ikke mangler noget. Så jeg gad ikke give noget materielt. Jeg besluttede mig for at give hende et gavekort til en manicure på Frederiksberg. Min kone har været igennem en lang barsel, og de mange bleskift og skylninger af flasker har givet hende et mere praktisk syn på hendes hænder ynde, som hun ellers satte højt for et par år siden. Der tænkte jeg, at manicure på Frederiksberg hos Le Luma, ville falde et tørt sted.

Hun blev glad for manicure på Frederiksberg
… Og hun blev så glad. Måske mere for at jeg havde tænkt de tanker end selve den kommende manicure på Frederiksberg. Hun er en følsom sjæl, der altid bliver rørt, når nogen har sendt hende en tanke. Så hun kneb da også en tåre. Nogle gange skal der ikke så meget til for at genkalde kærligheden, som nogle gange kan tone lidt ud i baggrund i hverdagens trummerum. Hun ville gerne have sin manicure på Frederiksberg dagen efter vores bryllupsdag – den ville hun nemlig gerne bruge sammen med mig og vores barn. Senere skulle vores lille dreng passes, og ville tage ud at spise

Resultatet var meget smukt – Hun bar sine negle med stolthed
Dagen efter fik hun altså så sin manicure på Frederiksberg hos Le Luma. Hun havde valgt en nedtonet behandling, hvor hun fik lagt gennemsigtig Shellac på neglene, og hendes negle havde ikke set så velplejede ud i lange tider. Og jeg kunne se på hende, hun havde savnet den følelse. Nogle gange skal der bare meget lidt til at give en god oplevelse. Det er værd at huske på.