Købt et par fede gadgets

Købt et par fede gadgets

juni 28, 2016 0 Af Redaktøren

Jeg elsker lørdage, man får virkelig lavet noget, alt det man ikke når i hverdagene og lidt til. Mine weekender går meget sjældent med shopping, men det gjorde min lørdag i dag og det har jeg ikke fortrudt.

Jeg har været ude og købe lidt forskellige gadgets, som jeg kan hygge mig med i aften. Jeg har blandt andet købt en Roku Streaming Stick, som til forveksling minder om Google nye streamingstick. Jeg har bare altid brugt Rokus hardware, derfor glæder jeg mig rigtig meget til at prøve den af. Jeg vil blandt andet prøve at se hvordan Watz Me Now fungerer.

Udover lidt til streaming, var jeg også inde og købe lidt lir til min smartphone. Jeg har lige fået fingrene i en Galaxy S4, så jeg manglede et cover til den. Jeg fandt det fedeste Samsung s4 cover herinde og gik så ud i butikkerne, for at finde et der lignede og det lykkedes hvis jeg skal sige det, rigtig godt.

Nu ville jeg lige opdatere bloggen inden jeg gik i gang, i kan godt regne med jeg skriver lidt en af dagene omkring Roku Sticken, jeg er meget spændt på at se hvad den kan! God weekend til jer alle derude.