It-sikkerhed – hvor svært kan det være?

juni 26, 2020 0 Af Redaktøren

Som it-ansvarligt i en større HR-virksomhed i Nordsjælland er jeg altid på udkig efter gode og stabile it-løsninger til dataopbevaring. Derfor blev jeg selvfølgelig svært begejstret, da jeg faldt over et nyetableret datacenter i København, som tilbød totalpakkeløsninger til en ganske favorabel pris.

Som HR-virksomhed ligger vi inde med mange personligfølsomme data, og det er der vigtig for såvel os som vores kunder, at vi i HR-virksomheden entrerer med datavirksomheder, der er til at stole på og som har orden i sagerne. Det syntes jeg umiddelbart, at AdeoDC så ud til at have, så jeg tog kontakt til det pågældende datacenter i København for en uddybende samtale omkring et eventuelt samarbejde.

AdeoDC leverer topsikret IT-løsninger

Da vi tidligere har haft kedelige oplevelser med datatyveri i vores HR-virksomhed, var spørgsmålet omkring sikkerhed noget af det, som jeg især lagde vægt på i min samtale med det nyetablerede datacenter i København. For en virksomhed som vores, der ligger inde med meget personfølsomme oplysninger, er datatyveri næsten den største skandale, der kan overgå os. Men jeg blev heldigvis hurtig beroliget af medarbejderen hos AdeoDC, som i øvrigt var yderst sympatisk at tale med.

Lige præcis dette datacenter i København var topsikre med tyverisikring og døgnovervågning, så det var umuligt for it-kriminelle at bryde ind. Skulle uheldet mod alle odds endelig være ude, så var systemet så sikret, at man fra AdeoDCs side straks kunne tage affære, før der skete nogen skader.

Det var sød musik i mine ører, så jeg udbad mig straks om et tilbud fra det pågældende datacenter i København, som jeg kunne fremlægge for bestyrelsen. Sådanne vitale ændringer skal altid lige forbi bestyrelsen i vores HR-virksomhed. Men jeg var hverken urolig eller beklemt ved situationen, for jeg var sikker på, at bestyrelsen kunne se det samme som jeg – nemlig et gennemprofessionelt firma, som vidste, hvad de havde med at gøre.

It-samarbejdet med datacenter i København er i top

Som forventet blev tilbuddet fra AdeoDC accepteret af bestyrelsen, og i skrivende stund har vi samarbejdet med dem i adskillige måneder nu, og vi har aldrig følt, at vores data har ligget mere sikkert end nu. Det er virkelig en fornøjelse at samarbejde med AdeoDC, for der er altid styr på tingene og et smil på læben møder man også altid, når man henvender sig. Derfor kan jeg kun varmt anbefale, at I også tager kontakt til det pågældende datacenter i København med henblik på et samarbejde – I vil i al fald ikke blive skuffet.