INSPIRATION TIL DIN NÆSTE FERIE

INSPIRATION TIL DIN NÆSTE FERIE

juni 28, 2016 0 Af Waimea

Er du i tvivl, eller savner du inspiration til måder at rejse på, er der flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger rejseformen. Det er nemlig udelukkende et spørgsmål om dit temperament og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken rejseform du mener, at du vil have det bedst med.

Helt grundlæggende er der to forskellige måder, du kan gribe din rejse an på. Du kan enten vælge en pakkeløsning igennem et rejsebureau, og på den måde slippe for bekymringer vedrørende planlægningen af selve rejsen. Du kan også vælge en ”planlæg-selv” rejse, hvor du selv skal stå for planlægning og bestilling af flybilletter, visum, overnatninger, rejseruter osv. Dette er som regel den billigste måde at rejse på, men det kræver en nøje planlægning, og meget fleksibilitet hvor der er plads til spontane beslutninger.

Problemet er som regel ikke at finde tid til selve rejsen, men mere tiden der skal afsættes, for at få planlagt ferien. Hverdagen er ofte fyldt med travlhed, og det kan derfor være svært at få sat sig ned, og planlagt alle de små detaljer. Derfor kan bestilling af rejse igennem et bureau ofte være den bedste og nemmeste løsning, uanset om du ønsker en kulturrejse, charterferie, aktiv ferie osv.

Vælg en anderledes rejse –prøv aktiv ferie

Det kan være en større oplevelse at gå, frem for bare at tage en taxa. Få sjælen med, og føl afstanden på egne ben. Aktiv ferie behøver ikke kun at være en rejse for sportsudøvere og hverdagsmotionister, men også for dig der ønsker, at kombinere sol og strand med fysisk aktivitet.

Så hvad venter du på? Der er masser af måder at rejse rundt i verden, hvor du kan besøge de steder, som du altid har drømt om, men aldrig fået gjort noget ved. For mange overvejelser kan være dét, der bremser os, men når først du har bestilt billetten, så ligger eventyret blot lige om hjørnet.

Se flere former for aktiv ferie hos Mountain Adventures herunder trekking, vandreture og cykelferie.