HAR DU LAGT PLANER FOR DIN SOMMERFERIE?

juni 28, 2016 0 Af Redaktøren

Sommerferien er lige rundt om hjørnet for de fleste, hvilket betyder afslapning med familien eller venner og bekendte. Personligt ser jeg altid frem til dette højdepunkt på året, hvor man ved man ikke skal på arbejde tre uger i streg og bare kan nyde livet fuldtud – det bliver ikke bedre!

Sommerferie events

I år har jeg tænkt mig at rejse rundt i det danske land det meste af tiden og besøge venner og bekendte, og eller bare slappe den hjemme og spille noget computerspil.

Da jeg godt kunne tænke mig at deltage i nogle events/begivenheder rundt om i landet, har jeg tidligere i dag researchet en smule hvad der kunne være værd at opleve, og det vil jeg da dele med jer her på bloggen så i også kan få glæde og gavn af det.

Roskilde Festivalen

Jeg har deltaget til denne musikfestival op til flere gange, og hvis bare det ikke står ned i stænger alle dagene – så findes der simpelthen ikke noget bedre og sjovere!

I år har jeg set at bands som: Metallica, U2, Rihanna, Kanye West, mfl. Kommer og spiller. Da jeg er specielt stor fan af U2 har jeg overvejet at deltage i denne festival som er Nordeuropas største med mere end 140.000 tusinde besøgende.

Deltager du?

Samsø Festivalen

Er en anden hyggelig festival jeg har overvejet at prøve at besøge. Min kendskab til Samsø er meget begrænset og er nok mest fra serien ”strisser på Samsø” som kørte i fjernsynet for mange år siden.

Men eftersigende skulle denne ø være rigtig hyggelig at besøge i sommerperioden – og hvis man kunne hører lidt god musik samtidig med, sammen med en masse glade mennesker så ville det jo være endnu bedre.

Hører gerne hvis nogen kan anbefale dette sted, eller som har gode råd og tips hvis man vælger at besøge Samsø.

H.C. Andersen Festival

Nu behøver hele ferien jo ikke stå på musikfestivaler, fadøl, osv. Der må jo også gerne blive oplevet lidt kulturelt og historie. Derfor fandt jeg frem til denne festival i Odense i august måned som kunne være interessant at deltage i.

Her skulle der være fortællinger fra nogle af Hr. Andersens eventyrer rundt om i byen i form af lyd og billeder, samt karberet show, koncerter og parader, mm.

Dette er en oplagt event at tag børnene med til i ferien – og jeg regner personligt selv med at tag et smut til Odense og se hvad H.C. Andersen Festivalen har at byde på.

Har du nogle gode inputs til events jeg kunne deltage i henover ferien – så byd gerne ind i kommentarfeltet!