Gulvafslibning på Frederiksberg – et helt nyt hjem

Gulvafslibning på Frederiksberg – et helt nyt hjem

juni 13, 2017 0 Af Waimea

Vi har netop fået lavet en gulvafslibning i vores hjem på Frederiksberg. Det har givet os et helt nyt hjem udseendsmæssigt, og vores hjem syner meget større og mere indbydende nu end før. Det var virkelig en investering, der var værd at lave, og jeg er virkelig glad for, at konen og jeg tog den beslutning om at få en afslibning af vores gulve. Vi valgte et gulvfirma, som hedder gulveliten.dk, som kører i hele København og på Frederiksberg.

Vi rykkede selvfølgelig selv møblerne, så gulvmændene kunne komme til at lave deres arbejde. Det var noget af en hård omgang, da konen havde lidt svært ved at tage fat, men det lykkedes heldigvis. Og så er det jo ikke noget, vi skal gøre igen foreløbig. Heldigvis.

Men vores hjem blev et helt nyt efter afslibningen. Vi var lidt i tvivl, om hvilken type behandling vi skulle vælge, så vi måtte spørge gulvmændene til råds, om hvilken type efterbehandling vi skulle have. Nu har de jo også en del mere ekspertise og erfaring på området, end vi har. Så vi satte lid til, at de ville kunne guide os til det rigtige valg.

De rådede os til at få en lakering efter vores afslibning, fordi vi har en masse unger, der boltrer sig på gulvet, og at det derfor vil blive et kæmpe arbejde at skulle holde et gulv efterbehandlet med hvid ludbehandling ved lige.

Vi overvede et splitsekund at lade vores gulve være, som de var, efter de havde fået en afhøvling på Frederiksberg, men ved nærmere omtanke, vidste vi godt, at vi så ville være nødsaget til at skulle have gulvene slebet igen om et par år.

Måske når ungerne en dag er fløjet fra reden, og vi rigtig har tid og lyst til at passe på vores ting, at vi vil have hvid ludbhehandling. Se mere her!