GODE RÅD NÅR DU SKAL FINDE ET LOKALE TIL DIN BUTIK

juni 28, 2016 0 Af Redaktøren

Min kæreste går med planer om at starte sin egen frisør salon indenfor den nærmeste fremtid, og i den forbindelse har jeg siddet og nærstuderet internettet omkring gode råd i forbindelse med at finde et erhvervslokale.

Jeg elsker at blogge, da det giver mig mere motivation – tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne dele min nye viden med jer herunder, og jeg håber det vil give lidt viden, men om ikke andet – sætte nogle tanker i gang omkring processen at leje et erhvervslejemål.

Internettet giver dig svaret

Ofte er internettet et godt sted at søge efter information og mere viden, og det samme gør sig gældende når man søger efter gode råd i forbindelse med leje af erhvervslejemål.

Jeg fandt frem til en bunke af gode sider, blot ved at bruge søgemaskinerne. En af dem var Ejendomstorvet.dk – hvor jeg fandt ud af at man hurtigt og nemt kan søge efter erhvervslokaler i den by man vil lave forretning i.

Du indtaster blot dine søgekriterier som beliggenhed, størrelse på lokaler, max og minimum pris, osv. Herefter vil du få fremvist boligannoncer som passer til dine søgekriterier.

Ejendomstorvet.dk har lige nu over 10.000 tusinde erhvervslejemål i deres databaser, og det er fordelt over hele landet – så der skulle være mulighed for at finde noget der. Vi fandt i hvert fald frem til et par mulige steder.

Beliggenheden er vigtig

Som jeg ser det, og hvad jeg har læst mig frem til på nettet – så er beliggenheden af ens forretning vigtigt for at den får succes, hvilket giver meget god mening.

Det kan være en god idé at nærstudere området nærmere, og lave en mindre analyse. Spørg dig selv om b.la. parkeringsmuligheder, kunde flow i området, segment typer. Det kan også være vigtigt at finde ud af om der kan opstå forhindringer i fremtiden, som fx vejarbejde, eller andet byggeri som vil kunne skræmme dine kunder væk. Måske det er derfor at netop dette sted er sat til udlejning, hvem ved.

Lejekontrakten

Når man har fundet frem til de/det lokale man ønsker at leje til sin forretning, så skal der skrives under på lejekontrakten.

Det er ofte her at det går galt for mange, da lejekontrakten kan være rigtig svær at gennemskue, hvis ikke man lige har styr på paragraffer, regler og vilkår, mm.

Derfor anbefaler de fleste eksperter at man rådgiver sig med en advokat, som kan læse den igennem for en – og det har vi også tænkt os at gøre når min kæreste skal skrive under på sin lejekontrakt.