Frokost på Amager – Hvor skal du gå hen

Frokost på Amager – Hvor skal du gå hen

februar 11, 2020 0 Af Redaktøren

Jeg arbejder ofte hjemmefra på min bærbare computer. Det er der en enorm frihed ved, da jeg helt automatisk er herre over min egen tid. Jeg kan brygge kaffen i det tempo, jeg vil, jeg kan stå på altanen og få solen i ansigtet, så meget jeg vil, og jeg kan selvfølgelig planlægge min arbejdstid så effektivt jeg vil. Det skal dog nævnes, at efter vi har fået barn er det ikke så enkelt længere. Lejligheden flyder, og der er altid huslige gøremål at tage sig af. Så jeg er begyndt at spise min frokost på Amager ude. Jeg har fundet mig en lækker lille oase, der hedder Café Noah, som ligger med udsigt ned til Islands Brygge.

Det er rart at blive hængende – Frokost på Amager hos Café Noah
Når jeg spiser min frokost på Amager hos Café Noah, bliver jeg ofte hængende med min bærbare computer og dagens arbejde. Her er der ikke blespande, der skal tømmes, legetøj der skal opryddes og tøj der skal vaskes. De ting skal selvfølgelig også fikses, men gøremålene kan virke forstyrrende på mit arbejde. Når jeg har spist min frokost på Amager, bliver jeg derfor altid hængende nogle timer. Så er der tid til at arbejde. Udsigten er god, og jeg køber mig ofte et par kopper kaffe, mens jeg sidder her bag skærmen. Tit kommer tjeneren ned med en gratis kop, da jeg efterhånden er blevet fast stamgæst hernede.

Maden er også glimrende – Frokost på Amager
Og nårh ja, maden er faktisk også glimrende. Café nyder byder på en ret bredt udvalg af både sandwiches, salater og burgere, som alt sammen er superlækkert tilberedt. Jeg har efterhånden været hele menukortet igennem, og jeg har kun haft gode oplevelsen. Den klassiske cheeseburger forbliver dog en af mine favoritter. Hvis du er på udkig efter en frokost på Amager, så får Café Noah fem stjerner herfra.