Frisør i Roskilde

Frisør i Roskilde

september 6, 2018 0 Af Waimea

Jeg har fået det flotteste hår efter mit besøg hos den lokale frisør i Roskilde. Det er en frisørsalon som ved hvad service betyder, og kvaliteten kan man heller ikke komme helt udenom.

Det startede med at jeg længe har syntes at mit hår så rigtig kedeligt ud. Jeg vidste egentlig ikke helt hvad jeg skulle gøre af det. Jeg tog derfor forbi en frisørsalon hvor jeg blev klippet. Jeg tænkte at det måske ville give lidt forandring til mit ansigt. Men tværtimod. Selvom jeg sagde til frisøren at jeg ikke ønskede at hele håret skulle ryge af, så endte det desværre med det og det var desværre også helt skævt klippet. Hver gang jeg så mig i spejlet, var det lige før jeg begyndte at græde.

Efter at have søgt en del og fået anbefalinger fra familie og vennerne, så endte det med at jeg tog hos Hair by Sanne P – den lokale frisør i Roskilde. Jeg fortalte Sanne hvor ked af det jeg var, og om hun måske kunne hjælpe mig. Hun anbefalede mig at få farvet mit hår en smule lysere. Jeg spurgte hende bekymrende omkring længden på mit hår samt det skæve hår jeg nu havde fået hos den tidligere salon. Sanne fortalte at vi var nødt til at klippe det lidt mere af, sådan så mit hår ikke så skævt ud. Derefter ville kun sætte extensions i, hvor det ikke ville se unaturligt ud da hun havde dem hjemme i den farve hun ønskede at farve mit hår i. Jeg må fortælle jer at jeg kun kan rose denne frisørsalon i Roskilde for den gode behandling og service de gav mig hele vejen igennem processen. De ved virkelig hvordan man får en trist og knust korthåret kvinde glad igen. Alle mine anbefalinger går til denne fantastiske frisørsalon i Roskilde. Det er, efter min mening, et besøg og behandling værd.