Fedtsugning gør underværker ved kroppen

juni 29, 2020 0 Af Redaktøren

Nu er det ikke så tit, at man hører om mænd, som benytter sig at kosmetiske indgreb – det vil jeg gerne lave om på. Derfor vil jeg nu fortælle om mine erfaringer med fedtsugning, for jeg har været under kniven, og det er det bedste jeg har gjort for min krop længe.

Ikke nok med det, så rummer mit tilvalg af fedtsugning også positive perspektiver, for om nogle få uger kan jeg begynde at træne igen, og dermed også løbe igen – det er en af mine favoritdiscipliner – og jeg GLÆDER mig meget.

Min praktiserende læge foreslog en fedtsugning

Som lettere overvægtig har jeg længe døjet med lidt for meget sul på sidebenene, men uanset hvad jeg har prøvet af motionsformer og diæter, så har det overhovedet ikke virket. Derfor kontaktede jeg min praktiserende læge for at høre, om han mon havde nogle gode ideer til, hvordan jeg slap af med de uønskede kilo.

Til min store forbavselse forslog han faktisk en fedtsugning – det troede jeg faktisk ikke var noget, som praktiserende læger måtte anbefale – men min praktiserende læge er en meget klog mand, og da han fortalte, at han havde gode erfaringer med denne type behandling i forhold til uønsket fedt, så sprang jeg straks til og kontaktede cphplastikkirurgi.dk, som min læge havde anbefalet.

Kun to uger efter kunne jeg få den ønskede fedtsugning hos cphplastikkirurgi.dk, men jeg skulle lige igennem en hel del samtaler først omkring indgrebet og selvfølgelig også om, hvordan jeg skulle forberede mig på operationen, og hvordan jeg efterfølgende skulle restituere.

Kirurgerne hos cphplastikkirurgi.dk var meget kyndige og empatiske, så jeg fattede straks tillid til dem og deres ekspertise og erfaring. Når man som patient skal under kniven i forbindelse med en fedtsugning, er sådanne oplevelser altså altid en ubetinget nødvendighed.

Cphplastikkirurgi.dk fører kniven med akkuratesse og snilde

I dag er de tre uger siden, at jeg fik foretaget en fedtsugning, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Ikke alene er jeg blevet det slankere visse steder på kroppen – jeg er også blevet det lettere. Denne faktor vil helt klart hjælpe mig, når jeg skal i gang med at løbetræne igen, fordi jeg ikke overbelaster mine knæ på samme måde som før min fedtsugning.

Jeg er i al fald cphplastikkirurgi.dk dybt taknemmelig for at have givet en chance til i livet. Hvis du har det på samme måde, så kast dig ud i at prøve fedtsugning – det er vitterlig en fed fornemmelse!