Fantastisk ansigtskur hos Cosmecare

Fantastisk ansigtskur hos Cosmecare

juni 5, 2018 0 Af Waimea

Jeg har i længere tid overvejet at få en rigtig god behandling hos en skønheds klinik i København da jeg selv bor på i København K.  Jeg søgte lidt rundt internettet, men var stadig lidt usikker på hvem jeg skulle vælge da der er mange forskellige klinikker at vælge imellem. Jeg spurgte min veninde til råds og hun anbefalede at jeg burde gå ned til Maryam hos Cosmecare, en skønhedsklinik beliggende i København K. Min veninde var fast kunde hos hende og kunne helt klart stå inde for hendes services. Jeg googlede lidt rundt for at se om jeg kunne finde nogle anmeldelser og det så ud til at det var en skønhedsklinik med rigtig mange tilfredse kunder.

Da jeg har haft nogle problemer med acne var jeg på udkig efter en god ansigtsbehandling. Jeg fortalte Maryam om mit problem og hun anbefalede mig at få en iS CLINICAL ansigtskur.  Jeg valgte at få en Fire & Ice Mask, som var speciel god for folk der har acne problemer. Efter min første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel på min hud. Min hud føltes markant friskere og blødere efter en iS Clinical behandling. Jeg fik fortalt at for at få de bedste resultater, skal have have en længere behandling, optimalt hver anden uge – så jeg glæder mig allerede til min næste behandling. Maryam var super sød og virkelig serviceminded. Jeg kan helt klart anbefale Cosmecare til dem der leder efter en kompetent skønhedsklinik i København K, hvor der er styr på det hele. Stor tak til min veninde som introducerede mig for Cosmecare og selvfølgelig Maryam fra skønhedsklinikken for at give mig den fantastiske ansigtskur som virkelig har øget min selvtillid. Min iS CLINICAL ansigtskur var den perfekte behandling til mig og der er helt sikkert noget for enhver smag hos Cosmecare.