Fantastisk ansigtsbehandling hos den bedste skønhedsklinik i København

Fantastisk ansigtsbehandling hos den bedste skønhedsklinik i København

september 5, 2018 0 Af Waimea

Endelig fik jeg mit ansigt reddet hos A Beautycare.

Jeg har i mange år døjet med urenheder og acne i ansigtet. Dette har påvirket mit selvværd enormt meget, for selvom jeg havde make-up på så kunne man stadig se de små runde irriterende prikker OVERALT i mit ansigt. Jeg har prøvet enorm mange forskellige creme, både dem jeg har fået udskrevet fra min læge samt en masse forskelligt jeg havde fået anbefalet fra mine veninder.  Jeg føler virkelig at intet har hjulpet. Eftersom jeg stoppede med alle de forskellige creme og ansigtpleje, så spurgte min veninde mig om jeg havde prøvet nogle af de forskellige skønhedsklinikker  i København. Nej, det havde jeg egentlig ikke, for jeg tænkte ‘ hvis ikke de tusindvis af forskellige creme jeg har brugt virker, så tvivlede jeg om hun havde noget mirakel creme som kunne rede mit ansigt’. Men jeg valgte alligevel at give det en chance.

Da jeg bor i indre by, valgte jeg at søge på de forskellige skønhedsklinikker i København. Der kom en masse frem, og nu var spørgsmålet lige om hvem man skulle vælge. Jeg valgte så at tage forbi en skønhedsklinik som lå i indre København, for at snakke med dem og høre deres mening omkring mit urene ansigt. Thank God at jeg ikke valgte at bestille tid hos dem, da de var så uhøflige og slet ikke serviceminded.

På vej hjem går jeg forbi endnu en skønhedsklinik, hvor jeg vælger at tage chancen og gå ind og forhør mig ad. Det viste sig til at det var det bedste jeg havde gjort. De var så søde og tog godt imod mig! Jeg fik bestilt en tid til en ansigtsbehandling som passede til min hudtype. Det er det bedste jeg har gjort for mit ansigt, og har været der 3 gange indtil videre og jeg kan allerede se resultater. Det er virkelig den bedste skønhedsklinik i København! Kan virkelig anbefale dem!