Dybdegående sportsmassage i Nordsjælland

oktober 29, 2019 0 Af Redaktøren


Jeg har en god kammerat, som jeg ikke vil nævne af navn her, da han er professionel håndboldspiller, og måske ikke synes, det er det fedeste, at jeg beskriver et forløb, han har haft med sportsmassage i Nordsjælland. Samtidig synes jeg også bare, at historien er lidt for god til at lade gå i glemmebogen. Han fik en skade låret op til en slutrunde, og egentlig var han afskrevet for at komme med til de indledende runder. Imidlertid var han selv så opsat på at komme med, at han prøvede alle mulige former for sportsmassage og alskens andre alternativer. Efter nogle ugers søgen frem og tilbage fandt han så endelig frem til sit halleluja.

Jægersborg Krop og Sport – Sportsmassage i Nordsjælland
Det var Jægersborg Krop og Sport, der blev redningen for min kammerat. Egentlig er klinikken uden den store fremtoning eller selvpromovering, men det er typisk for de steder, hvor du rent faktisk finder guldet. Indehaveren står selv for alt sportsmassage, og hendes tilgang var meget professionel og diagnosticerende. Og så må hun jo siges at have magiske fingre, for blot efter en serie af behandlingsforløb, følte min kammerat sig klar til at deltage i den kommende slutrunde.

Jægersborg Krop og Sport hjalp ham til slutrunden
Han spurgte sportsmassøren, om hun mente, han var klar til at komme til slutrunden. Og hun svarede, at hvis det trak sig meget i ham, måtte det jo være af stor nødvendighed, og det burde man altid gå med, hvis man kunne klare det. Så med andre ord, måtte hans selv mærke efter. Han kom med til slutrunden, og jeg vil ikke afsløre, hvordan det gik, men jeg kan sige så meget, at han aldrig har været så taknemmelig for en almen sportsmassage i Nordsjælland. Jeg sender en dybfølt tak til Jægersborg Krops og Sport på hans vegne.