De fineste børnesko til min lille datter – Varm anbefaling herfra!

september 26, 2019 0 Af Redaktøren

Er du forældre eller måske kommende? Så er der her en virkelig brugbar anbefaling, som med sikkerhed vil give glæde id et lille hjem. Jeg har slev en lille datter på lige knap fire år, som elsker at gå på opdagelse i verden – uanset om vi er udenfor eller indenfor, er hun nysgerrig. Det kræver naturligvis godt fortøj at være i bevægelse hele tiden, og forleden faldt jeg over en webshop, der bare laver de fineste børnesko af en højeste kvalitet.

Hos Petit Nord laver de børnesko, der både emmer af kvalitet, og som er lavet af bæredygtige materialer, som beskytter dit barn mod farlig kemi.

Jeg synes det er vigtigt med godt fodtøj, som er med til at øge bevægelsesfriheden og som lægger op til jeg i alt slag vejr – og samtidig må de også gerne være veldesignede i gode materialer. Netop denne kombination af et solidt skandinavisk design og gode bæredygtige materialer tilbyder de hos Petit Nord. Uanset om der er tale om sommersko, indendørssko eller sko til udendørsaktiviteter.

Jeg købte fine, skridsikre hjemmesko og et par vinterstøvler fra deres webshop. Der gik ikke andet et par dage, før jeg modtog min bestilling med posten – og jeg må bare sige, at de virkelig ikke har skuffet mig – tværtimod! Her kan man virkelig mærke at der er lagt tanke i designet, ligesom materialerne er nøje udvalgte. Materialerne er fra bæredygtige producenter i Europa, som både sikrer vores børn mod farlig kemi og som er med til at minimere miljømæssige aftryk.

Jeg synes, det giver tryghed at vide, at mit barn har fodtøj på, som ikke udleder giftige kemikalier. Særligt hjemmesko, som typisk er i direkte kontakt med huden.

Er du også på udkig efter børnesko til dit barn? Så kan jeg virkelig kun anbefale Petit Nord!