BRUGER DU OGSÅ FOR MEGET STRØM? SÅ LÆS MERE HER

BRUGER DU OGSÅ FOR MEGET STRØM? SÅ LÆS MERE HER

juni 28, 2016 0 Af Redaktøren

Som du måske har fornemt på min blog, så er jeg meget glad for elektroniske hightech apparater og gadgets. Det har med tiden også medført at jeg har fået nogle helt skøre elregninger, som jeg formentlig godt kunne have undgået hvis jeg havde brugt den sunde fornuft, bare en smule!

Da det én dag blev for meget, besluttede jeg mig for at gøre noget ved problemet, og finde ud af hvordan jeg kunne reducere min elregning – og de råd jeg har brugt til at få min egen regning ned, vil jeg gerne dele med dig her i indlægget, og forhåbentligt kan du selv få din næste elregning reduceret.

Sådan sparer du penge på elregningen

Spar på strømmen

Hvis du ligesom mig er glad til elektriske apparater, så husk at tag strømmen helt fra når du ikke bruger dem. For mange elektroniske apparater står nemlig og sluger en masse standby strøm, også selvom de ikke har fx en LED pærer der viser det.

Husk at mobilopladere ligeledes bruger standby strøm, så tag dem ud af stikkontakten når du ikke bruger dem.

Tænk dig om når du vasker tøj

Der kan spares rigtig meget energi når man vasker tøj, da vaskemaskiner og tørretumbler er den ultimative strømsluger. Husk at fyld vaskemaskinen helt op med tøj, så den ikke kører med fx en halv vask. Tørretumbleren skal gerne droppes helt, eller kun bruges i absolut nødstilfælde – da det er en ren luksus maskine, som sagtens kan undværes ved at bruge den sunde fornuft.

Husk når du køber vaskemaskine at gå efter energimærket som signaleres med A+. Køb helst med så mange plusser som muligt, da det betyder at maskinen sparer mere energi.

Skift til et billigere elselskab & spar penge

I gamle dage brugte man næsten altid det samme elselskab, da der ikke rigtigt var den store konkurrence. Anno 2014 er det ændret, og der findes nu flere selskaber på det danske marked. Det har betydet en forøget konkurrence på el markedet, som kommer forbrugeren til gode i form af bedre kWh priser.

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte energiselskab, derfor tjek de selskaber som udbyder el i dit område, om der kan laves nogle besparelser. Personligt sparede jeg selv en god skilling på at skifte til Nettopower.dk.