Behov for individuel træning

september 4, 2020 0 Af Redaktøren

Hele sit liv har min kone altid dyrket en eller anden form for sport. Hun har både spillet håndbold og badminton. Da vi fik barn droslede hun dog ned på holdsporten og valgte at dyrke sport, hvor hun ikke længere var afhængig af at koordinere sine aktiviteter med andre end sin egen kalender.

Hun løb en del og mødte også op i fitnesscenteret, men jeg kunne godt fornemme, at det ikke rigtig var hende. Hun var ikke fyr og flamme og helt vild for at komme afsted. Det der tiltalte hende mest, var at komme lidt væk fra den lille og så bare stå og nyde det varme vand fra bruseren og alenetiden.

Personlig træner

Derfor foreslog jeg hende at få sig en personlig træner, der kunne hjælpe hende med målrettet træning og det gik faktisk også forbløffende godt i en periode. Men så kom Corona og alle fitnesscentrene blev lukket ned, inklusiv der hvor min kone trænede. Det var egentlig meningen at hun så bare skulle træne derhjemme, men det blev bare aldrig godt for min kone er ret ambitiøs og udstyret skal altså være i orden.

X3 bar

Derfor var min glæde rigtig stor, da jeg hørte om X3 bar, der er et super professionelt træningsudstyr til hjemme brug. Jeg ville overraske min kone og bestilte derfor en pakke – måske lidt risikabelt, da det faktisk er lidt dyrt, men skidt pyt, jeg ville så gerne glæde hende og derfor fik jeg bestilt det og glædede mig så meget til at give hende det – jeg var nærmest som et lille barn og havde svært ved at holde på hemmeligheden, men det lykkedes og heldigvis blev hun meget glad for gaven. Hun har nu brugt udstyret i 2 måneder og jeg tvivler faktisk på, at hun nogensinde kommer tilbage til fitnesscenteret – hun er virkelig glad for sit nye legetøj og hun følger 12 ugers programmet, der følger med pakken.

Hurra – jeg elsker at glæde og forkæle min kone